Incredibil: i s-a rupt rochia şi a patinat cu sânul dezgolit la JO

19 februarie 2018 18:32   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Unei patinatoare din Franţa i s-a rupt rochia la Jocurile Olimpice de iarnă.

Franţuzoaica Gabriella Papadakis nu va uita niciodată prestaţia din programul scurt al probei de dans de la Jocurile Olimpice de iarnă. Ea a trăit pe viu coşmarul patinatoarelor: rochia i-a cedat în timpul execuţiei şi sânul stâng i s-a dezgolit.

Nu trecuseră decât câteva secunde de la startul programului cuplului Gabriella Papadakis/ Guillaume Cizeron când franţuzoaicei de origine elenă i s-a rupt rochiţa. Cu un psihic de mare campioană, sportiva în vârstă de 22 de ani a continuat exerciţiul ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, chiar dacă sânul stâng nu mai era acoperit de nimic şi simţea cum milioane de telespectatori sunt cu ochii aţintiţi pe ea. Dând dovadă de sânge rece, ea a încercat să-şi prindă la loc rochiţa în capse, lucru pe care l-a reuşit spre finalul execuţiei. Incredibil, dar adevărat, chiar şi în aceste condiţii de stres suplimentar, perechea franceză a terminat pe locul 2 după programul scur, cu 81.93 puncte. Pe primul loc sunt marii favoriţi, canadienii Scott Moir şi Tessa Virtue. „Ruperea rochiei este cel mai mare coşmar al unei patinatoare. Iată că l-am trăit pe viu la Jocurile Olimpice şi am supravieţuit”, a declarat Gabriella la finalul prestaţiei. Regulamentul prevede că dacă exerciţiul este întrerupt, perechea e penalizată cu câteva puncte.

A păţit-o şi o asiatică

Papadakis e cea de-a doua patinatoare care a fost trădată de rochie. Acum o săptămână, în concursul pe echipe, sud-coreencei Yura Min, care are şi naţionalitate americană, concurentă la perechi, i s-a desprins rochia dintr-o capsă şi umărul stâng i s-a dezgolit. Nu s-a ajuns însă la situaţia trăită de franţuzoaică.

Mai multe