Ion Ţiriac i-a făcut un cadou original Simonei Halep

15 octombrie 2017 14:44   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut parte sâmbătă, în ultima zi a şederii în România înaintea plecării spre Singapore, de o surpriză din partea omului de afaceri Ion Ţiriac.

Simona Halep a avut o zi plină sâmbătă. După ce dimineață a participat la o selecție a micilor hocheiste pentru echipa sa care se va antrena la patinoarul Tiriac-Telekom Arena din Otopeni, acolo unde a și intrat pe gheață - AICI vedeţi fotografii cu tenismena pe patine - câteva ore mai târziu a participat și la o selecție de tenis. De data aceasta la Stejarii, acolo unde va funcționa o şcoală de tenis care îi va purta numele.

Ajunsă la a patra ediție, Şcoala Socială de Tenis de la Stejarii va purta de acum numele Simonei Halep, iar sâmbătă au venit vreo 130 de copii la selecție. Mai mult, s-a decis ca un teren de tenis din complex să poarte numele ”Simona Halep”, iar decizia ca acesta să se numească așa este, desigur, a lui Ion Țiriac. Care i-a făcut un cadou foarte frumos noului lider mondial atât cu școala de tenis, cât și cu terenul.

Mai multe