Irina Begu, victorie după 3 ore și jumătate la Gippsland Trophy!

3 februarie 2021 9:46   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Chiar dacă Simona Halep pare să sprinteze spre titlul de la Gippsland Trophy, Irina Begu este eroina acestor zile în Australia. Ea s-a calificat în sferturile turneului după un nou meci maraton. De data aceasta, a jucat 3 ore și 32 de minute!

Irina Begu a învins-o pe cea de-a cincea favorită, Johanna Konta, cu scorul e 4-6, 7-6 (10), 7-6 (4), la capătul unui meci în care a salvat două mingi de meci! Este adevărat, și ea s-a impus după a ratat opt, dar acest lucru face totul și mai dramatic.

Irina Begu a stat pe teren aproape 9 ore în trei meciuri

Aceasta e a treia partidă maraton disputată de Irina la Gippsland Trophy.

În primul tur a avut nevoie două ore şi 45 de minute.pentru a se impune cu  3-6, 7-5, 6-4, în faţa de chinezoaicei Saisai Zheng,cap de serie numărul 11.

În cel de-al doilea tur, a trecut cu 5-7, 6-4, 6-4, de belarusa Aliaksandra Sasnovici la capătul unei partide de două ore şi 35 de minute.

În total, a stat pe teren nu mai puțin de 9 ore fără 10 minute în trei meciuri, imens din punct de vedere al consumului fizic și psihic în tenis! Dar perioada de două săptămâni în care s-a pregătit cu Simona Halep la Adelaide se pare că a avut efecte extraordinare asupra ei.

Următoarea adversară a Irinei ca fi a doua favorită a turneului, japoneza Naomi Osaka.

Mai multe