Iubire în toiul verii între doi campioni de Grand Slam?

21 iulie 2020 15:05   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Zvonul verii în tenisul mondial este ”cuplarea” a doi câștigători de turnee de Grand Slam: elvețianul Stan Wawrinka și iberica Garbine Muguruza.

Cei doi campioni s-au antrenat împreună la Geneva, în orașul lui Wawrinka și au postat de-a lungul ultimelor săptămâni mai multe fotografii sau video-uri în care erau împreună atât în timpul antrenamentelor, cât și în momentele de relaxare. Cele mai incitante au fost cele de la piscina tenismenului. Chiar dacă de acolo, fiecare a postat câte o fotografie cu propria persoană în costum de baie, apropiații lui Wawinka și-au dat seama că aceea este piscina elvețianului. Iar faptul că ambii au publicat fotografiile în aceeași duminică și fiecare și-a arătat fericirea pe Instagram, a dat frâu liber imaginației.

Cum amândoi sunt liberi - Wawrinka s-a despărțit de ceva timp de mult mai tinerica Donna Vekic, iar Muguruza nu s-a afișat cu nici un iubit, deși paparazzi au fost din greu pe urmele ei - speculațiile au apărut rapid. Și nu au fost negate de niciunul dintre cei doi, ceea ce a ațâțat și mai mult focul.

În vârstă de 35 de ani, elvețianul Stan Wawrinka a cucerit trei titluri de Grand Slam în carieră: Australian Open în 2014, Roland Garros în 2015 și US Open 2016. El a ajuns cel mai sus în clasamentul ATP pe locul 3, iar acum ocupă poziția a 17-a în lume. În ceea ce o privește, Garbine Muguruza (26 de ani) s-a impus la Roland Garros în 2016 și la Wimbledon în 2017. Ea a fost lider mondial în urmă cu trei ani, dar în prezent a ajuns pe poziția a 16-a în ierarhia WTA.

Mai multe