Iubita l-a iertat pe Usain Bolt pentru infidelitate. Vezi ce au făcut cei doi!

28 septembrie 2017 14:18   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Usain Bolt, cel mai medaliat atlet din istorie, dețănător al recordurilor de viteză la 100 metri și 200 metri, a decis de ceva timp să se retragă din circuit.

Jamaicanul de 31 de ani a rămas însă în lumina reflectoarelor. De cele mai multe ori, sportivul apare în ipostaze care de care mai interesante alături de diverse tinere. Asta, cu toate că Bolt are și o parteneră stabilă.

Cel mai grav, Usain a călcat pe bec vara trecută, atunci când a fost fotografiat alături de o prostituată din Brazilia. Erau euforici, înfierbântați și dansau lasciv, mișcările lor imitându-le pe cele sexuale.

Iubita campionului a reușit, totuși, să treacă peste această poveste, care a ținut prima pagină a ziarelor de scandal câteva zile.

În această vară, Bolt a ”comis-o” din nou, de această dată fiind surprins la o petrecere în Grecia. ”Fulgerul” era încojurat de mai multe domnișoare, astfel că paparazzilor le-a fost destul de greu să-și dea seama dacă fostul atlet își înșela iubita cu vreuna dintre ele, sau doar se bucura de compania lor. Un lucru este însă sigur, partenera lui oficială nu l-a însoțit la distracția din Mykonos.

După atâtea gafe, Usain s-a gândit că este cazul să facă gesturi frumoase și pentru iubita lui, astfel că a scos-o și pe ea în lume. Tot la o petrece, chiar la una uriașă.

A dus-o în Munchen, la Oktoberfest, unde au băut halbă după halbă. Bolt nu s-a arătat foarte dragăstos cu bruneta pe care însă nu a scăpat-o din ochi.

Mai multe