Jamaicanul Dustin Brown călătoreşte la turnee într-o rulotă. Vine şi la BCR Open Bucureşti

2 septembrie 2010 14:00   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Foarte atent cu banii câştigaţi, Dustin călătoreşte la turneele din Europa într-o rulotă, pe care a primit-o de la părinţii săi. Dotată cu bucătărie, baie, trei paturi şi un racordor de rachete, Volkswagen-ul jamaicanului este o adevărată casă pentru jucătorul de 25 de ani.

După ce anul trecut a făcut un salt uriaş în clasamentul ATP, de pe locul 400, pe 123, anul acesta, Dustin a acces în top 100, fiind primul jamaican care a ajuns aici. A câştigat în cariera sa 233.460 de dolari şi nu are antrenor personal.

Ieri, a reuşit la ultimul turneu de Mare Şlem din an, US Open, una dintre cele mai bune performanţe ale ţării sale, calificându-se în turul al doilea, ceea ce doar un singur jamaican, în urmă cu 40 de ani - Richard Russell, 1968 - a mai reuşit. El a reuşit să-l învingă pe spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, cu 6-4, 7-6 (8-6), 7-5 şi va juca în următoarea rundă cu favoritul nr. 4, Andy Murray.

„M-am simţit ca şi cum aş fi jucat meciurile de Davis Cup acasă deoarece sunt o mulţime de jamaicani care trăiesc în New York şi au venit să mă susţină. Cu siguranţă asta m-a ajutat în momentele dificile. Fiind jamaican şi locuind acolo 7-8 ani e ca şi cum ar fi normal. Astăzi am avut un meci destul de dificil, dar am munci până la ultimul punct", a spus Brown.

Mai multe