Jamie Foxx e noul Mike Tyson!

29 iulie 2014 18:23   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Actorul american Jamie Foxx îl va interpreta pe Mike Tyson într-un nou film biografic, intitulat "Champion", pentru realizarea acestui rol fiind necesare efecte speciale precum cele folosite pentru Brad Pitt în lungmetrajul "Strania poveste a lui Benjamin Button", informează contactmusic.com.

Starul din "Django dezlănţuit" s-a aflat în discuţii cu legendarul pugilist mai mulţi ani pentru acest film biografic, care se va intitula "Champion", iar Tyson a dezvăluit că Jamie Foxx va fi transformat într-o versiune cu 20 de ani mai tânără a sa cu ajutorul efectelor speciale.

Fostul boxerul spune că Foxx, în vârstă de 46 de ani, va fi transformat cu ajutorul tehnologiei folosite pentru Brad Pitt în filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", iar Martin Scorsese se află în negocieri pentru a regiza acest film.

Mike Tyson a devenit, în 1986, la vârsta de 20 de ani, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea. Ascensiunea lui în boxul profesionist a fost însă însoţită de numeroase scandaluri în viaţa personală - închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, multe bătăi şi agresiuni fizice.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", unde l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

Mai multe