Jaqueline a detonat bomba la BRD Bucharest Open! Azi joacă 5 românce

18 iulie 2017 13:36   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Luni a început, prnitre picături de ploaie, o nouă ediţie a turneului de tenis feminin de la Bucureşti. În prima zi a jocurilor de la Arenele BNR au intrat în focuri două românce, care ne-au funizat una caldă, una rece!

Jaqueline Adina Cristian a fost surpriza plăcută din turul 1, puştoaica în vârstă de 19 ani stabilită în Statele Unite, locul 341 WTA, învingând-o în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-2, pe ucraineanca Katarina Kozlova, locul 124 WTA. Pentru româncă asta a reprezentat prima ei victorie la un turneu WTA, până acum participând doar la competiţii ITF. Jaqueline, care stă 9 luni pe an în America, o va întâlni în turul al doilea pe învingătoarea meciului Begu - Jorovic. Deziluzia de ieri s-a numit Irina Bara, care a pierdut fără drept de apel, scor 4-6, 4-6, în faţa bielorusei de pe locul 100 WTA, Alexandra Sasnovich.

Irina Begu e una dintre cele cinci românce care joacă azi la Arenele BNR, celelalte trei întâlniri cu interes pentru noi fiind Sorana Cîrstea - Ana Bogdan, Gabriela Ruse - Isabella Shinikova şi alexandra Dulgheru - Sesil Karatancheva.

Tot azi va juca şi favorita 1 a turneului, letona Anastasia Sevastova, care o va întâlni pe slovaca Julia Cepelova.

Partidele de la Arenele BNR vor începe azi de la ora 14:00.

Mai multe