Jelena Lavko s-a accidentat grav înaintea Final Four-ului de la Baia Mare

7 mai 2021 12:44   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Componentă a echipei de handbal Minaur Baia Mare, Jelena Lavko (29 de ani) a suferit o ruptură de ligamente şi menisc în meciul cu Gloria Bistriţa (31-26), din Liga Naţională. Din acest motiv, interul dreapta ratează participarea la turneul final al EHF European League găzduit de orașul maramureșean.

Într-o  postare pe Facebook, gruparea din Baia Mare a precizat: ”S-a terminat sezonul pentru Jelena Lavko! Din păcate, interul dreapta al echipei CS Minaur Baia Mare, Jelena Lavko, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Gloria Bistriţa, fiind împinsă din spate de jucătoarea cu numărul 28, Vasileuskaya, la o fază de joc. În urma efectuarii unui RMN, sportiva din Serbia a primit o veste cât se poate de neplăcută - ruptură de ligamente şi de menisc. Asta înseamnă că Jelena va pierde toate jocurile rămase până la finalul sezonului, ba mai mult, va pierde şi o bună bucată din sezonul viitor”.Meciul cu Gloria Bistriţa s-a disputat miercuri, iar Minaur s-a impus cu scorul de 31-26, consolidându-şi astfel poziţia secundă în clasamentul Ligii Naţionale. Minaur debutează la Final Forul-ul EHF European League sâmbătă, 8 mai, la ora 15.45, urmând a întâlni în semifinale pe Nantes Atlantique Handball. În cealaltă semifinală se înfruntă Siofok KC (Ungaria) și Herning-Ikast Handbold (Danemarca). 

EHF European LeagueSâmbătă, 8 mai - SemifinaleOra 15.45: Nantes Atlantique - Minaur Baia MareOra 19.00: Siofok KC - Herning-Ikast Handbold

Duminică, 9 mai - meciuri de clasamentOra 15.45: Meci pentru locurile 3-4Ora 19.00: Finala (locurile 1-2)

Mai multe