Jo Jo Dan va face apel la WBC!

6 iunie 2010 15:56   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Învins la puncte de turcul Selçuk Aydin, în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, Jo Jo Dan va face contestaţie.

Decizia finală a fost una partajată, adică doi arbitri au decis scorul în favoarea pugilistului turc (114-113) iar cel de-al treilea pentru Jo Jo Dan (116-111).

Sportivul român a anunţat că va face apel la WBC pentru a contesta cea de-a doua repriză pe care pugilistul nostru a câştigat-o clar iar unul dintre arbitri i-a dat-o boxerului din Turcia.

În cazul în care decizia va fi favorabilă lui Jo Jo Dan, meciul se va redisputa peste aproximativ o lună. Presa de specialitate pare a-i da dreptate românului.

Ziariştii străini au scris că el a fost mult mai activ în ring, cu toate că a început mai prost decât turcul.

"Decizia arbitrilor nu a reflectat situaţia din ring.Românul a urcat în categorie şi a făcut cel mai bun meci al vieţii sale în faţa intensului pugilist turc, care a fost susţinut de propriul public în sala Abdi Ipekci din Istanbul.Aydin a fost puţin mai bun în primele două runde, dar Dan a preluat treptat controlul, începând din runda a patra", a scris site-ul eastsideboxing.com.

Mai multe