Kristanna Loken, actriţa din Terminator, dependentă de sport în România

10 august 2015 15:32   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Aflată recent în România, Kristanna Loken, actriţa cunoscută pentru rolul din Terminator 3, unde a jucat cu Arnold Schwarzenegger, a avut doleanţe diferite faţă de restul vedetelor de la Hollywood care au ajuns în ţara noastră.

La 35 de ani, actriţa are o siluetă de invidiat, iar unul dintre secretele ei este faptul că face sport în mod constant, astfel că nici în această perioadă nu a făcut rabat de la regula sa de bază. În plus, deşi alte vedete cer în mod expres fructe, actriţa a solicitat în mod expres proteine de calitate

Programul încărcat nu i-a permis vedetei să ajungă la sală, astfel că a găsit o variantă specială pentru a rămâne în formă. Actriţa americană a folosit noua tehnologie revoluţionară în materie de antrenament prin electrostimulare VisionBody Wireless EMS. "A fost extraordinar pentru că e practic un costum pe care îl poţi folosi oriunde, iar 20 de minute de antrenament te solicită ca şi când ar fi o oră. Aş vrea să-l pot folosi şi acasă", a afirmat starul de peste Ocean.

Kristanna Loken a urmărit, în premieră, pe viu şi una dintre galele Superkombat puse în scenă de Eduard Irimia, astfel că înainte le-a cerut sfaturi luptătorilor despre proteine, iar în cele din urmă a decis să folosească suplimentele de la proteinamea.ro, companie de unde s-au alimentat sportivii, dar aleasă şi de Remy Bonjasky.

Mai multe