Larisa Drăgulescu: «Nevasta lui Marian s-a dezbrăcat şi pentru alţii»

8 ianuarie 2010 20:36   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Larisa a aflat din ziarul Click! că, cel de care s-a despărţit în urma unui scandal monstru, s-a căsătorit în Las Vegas cu prietena lui, Corina Mihai.

Chiar dacă sunt încă în procese, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu îi urează acestuia, de la Reşiţa, „Casă de piatră!".

„Am auzit azi (n.r. ieri) că Marian s-a căsătorit cu Corina. Le urez tot ce-şi doresc şi Casă de piatră! Nu am ştiut nimic şi nici nu mă interesează prea tare", a declarat pentru Click!, Larisa.

Ea nu s-a putut abţine să nu comenteze şi munca prestată în trecut de actuala soţie a gimnastului.

Pe aceeaşi temă:

Drăgulescu s-a căsătorit în Las Vegas!

Larisa a făcut Revelionul alături de noul său prieten şi de cei doi copii

„Dacă pe Marian nu l-a deranjat să ia de nevastă o femeie care s-a dezbrăcat pentru alţii, pe mine cu atât mai puţin. Este posibil ca printre femeile cu care Marian vorbea pe internet, pe videochat, cât timp era soţul meu, să fi fost şi Corina Mihai. La numai două săptămâni de la scandal, ei erau împreună", a mai spus cântăreaţa.

În timp ce Marian şi Corina şi-au petrecut Revelionul în America, Larisa a sărbătorit acasă, la Reşiţa, împreună cu iubitul ei, rugbistul Cosmin Sardescu, şi cei doi copii, Beatrice şi Richard.

"Eu şi Cosmin încercăm să ne consolidăm relaţia. Ne merge bine şi căsătoria ar putea fi următorul pas. Cosmin se poartă extraordinar, atât cu mine, cât şi cu copii", a adaugat Larisa, care a lăsat să se înţeleagă că nu mai e mult până când va apărea din nou în faţa ofiţerului de Stare Civilă.

Vezi aici galerie FOTO cu Marian Drăgulescu, dublu campion mondial la Londra

Aflat în culmea fericirii, Marian şi-a amintit şi de cei doi copii pe care îi are din prima căsnicie.

"Le-a trimis de data aceasta hăinuţe şi jucării. A fost un cadou foarte frumos, mai ales că Beatrice şi Richard nu au mai primit nimic de la el, de mult. Sunt şi copiii lui şi e normal să le trimită cadouri", a afirmat Larisa.

Mai multe