Larisa Drăgulescu vrea logodnă în Brazilia!

4 martie 2010 17:18   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Mai nou, Larisa anunţă că va lansa în curând un album. "Va apărea luna aceasta, se numeşte «Iubeşte-mă» şi e semnat împreună cu Fabio.

Am înregistrat deja o primă piesă, în studioul lui Mircea Elisei, pe care i-am dedicat-o iubitului meu, Costin.

Versurile exprimă sentimentele mele pentru el", a mărturisit Larisa. De fapt, ea vrea să răspundă astfel cererii în căsătorie venite de la rugbistul echipei CSM Bucureşti, Costin Sardescu.

"Mi-a mărturisit că aceleaşi sentimente le are şi el pentru mine. Mi-a propus să ne căsătorim, dar nu a facut-o încă oficial, pentru că aşteptăm un moment mai special. Probabil că acum caută inelul. Ţinând cont că i-am spus că trebuie să fie unul deosebit, are ceva de căutat. Cel de la Marian a fost unul cu diamante şi i-am spus lui Costin că al lui trebuie să fie unul şi mai şi", a mai declarat Larisa.

Ea visează la o nuntă ca-n poveşti, dar şi momentul cererii în căsătorie trebuie să fie unul deosebit.

"Visul meu era să fiu cerută în genunchi, cu multe artificii pe cer şi multă lume în jur. Ăsta mi-a fost îndeplinit de Marian, la un al doilea vis nu m-am gândit, deoarece nu ştiam că mă voi căsători de două ori. Cred că mi-ar plăcea să mă ceară undeva pe o plajă, seara, unde să fim doar noi. În Brazilia ar fi perfect", mai spune ea.

Mai citeşte:

A mutilat-o şi a luat 1.000 de lei amendă

Larisa Drăgulescu, în costum de baie la Twice

Drăgulescu s-a căsătorit în Las Vegas!

Mentorul lui Drăgulescu e navetist

Mai multe