Lucian Bute a pierdut meciul pentru titlul mondial!

29 noiembrie 2015 1:45   Alte sporturi
Ultima actualizare:

După trei ani și jumătate, ”Mister KO” luptă din nou pentru o centură mondială în boxul profesionist! Din păcate, adversarul lui, James DeGale, campionul categoriei supermijlocie, și-a păstrat titlu. Click.ro v-a prezentat desfășurarea rundă cu rundă, în format livetext, a acestui meci.

Incredibil! Uluitor! James DeGale a fost desemnat campion cu o decizie unanimă, deși lucrurile în ring nu au stat deloc așa după părerea noastră! Decizia a fost unanimă!!! Până și echipa lui DeGale a fost mirată de această decizie!

Trebuie să așteptăm verdictul arbitrilor. Lucian ar trebui să fie din nou campion.

Runda 12: Lucian Bute a terminat cu bine ultima repriză. Cu maturitate, românul a știut să își apere avantajul teoretic, lovind precis și, dezlănțuit, să îl țină la distanță pe britanic. Verdict Click!: Lucian Bute a câștigat runda. Dacă arbitrii sunt corecți, Lucian Bute e CAMPION din nou!

Runda 11: Lucian Bute loveste mai puternic si mai clar. A dominat finalul reprizei! Verdict Click!: Lucian Bute a castigat runda. Scorul ar trebui să fie 6-5 pentru român!

Runda 10: James DeGale a lovit mai puternic și mai clar spre finalul reprizei. Verdict Click!: rundă câștigată de britanic. Scorul este acum 5-5. Va fi un final de meci incredibil. Hai Lucian!

Runda 9: Lucian Bute pare că și-a revenit. A fost foarte activ și a lovit mai bine. Verdict Click!: Rundă câștigată de Bute. În acest moment scorul ar fi 5-4 pentru român.

Runda 8: James DeGale, care e cu 6 ani mai tânăr decât Bute, pare mai proaspăt. Verdict Click!: Britanicul a câștigat repriza. Din păcate, britanicul arată mai bine ca românul. Să sperăm că se va schimba ceva. Hai Lucian!

Runda 7: James DeGale și Lucian Bute au fost cam la egalitate, niciunul dintre cei doi pugiliști nereușind să iasă în avantaj. Verdict Click!: DeGale a castigat repriza

Runda 6: James DeGale, care are arcada stângă spartă, a avut o serie foarte bună, de trei lovituri. Verdict Click!: britanicul a câștigat runda.

Loviturile puternice ale lui Lucian Bute i-au spart arcada lui James DeGale, care a primit îngrijiri în pauza dintre runde.

Runda 5: Lucian Bute s-a luptat de la egal la egal cu James DeGale. Sub ochii lui Don King, românul se simte foarte bine. Verdict Click!: Lucian Bute a câștigat runda.

Runda 4: Lucian Bute este foarte hotărât. A lovit tot decis, este stăpânul ringului . Verdict Click!: Bute a câștigat runda.

Runda 3: Lucian Bute a fost mai hotărât și a lovit mai decis. Verdict Click!: Lucian Bute a câștigat runda.

Runda 2: Britanicul a fost mai hotărât și mai activ în această repriză. Verdict Click!: James De Gale a câștigat repriza.

Runda 1: Prima repriză l-a avut pe pe român în avantaj. El a trimis doi pumni puternici în figura adversarului său. Verdict Click!: Bute a câștigat repriza.

A ÎNCEPUT MECIUL! Hai Lucian!

UPDATE, ora 7.22: A intrat în arenă și James DeGale. Mare fan al clubului Arsenal, el are pe halat sigla clubului englez

UPDATE, ora 7.20: Sala a erupt! Lucian Bute a intrat în sală într-un halat alb cu inserții roșii. Este prezentat de crainicul de ring. Lucian a intrat pe o melodie a formației U2. Hai Lucian!

UPDATE, ora 7.10: Partida dintre Lucian Bute și James DeGale este programată la o oră neobișnuită în Canada, unde e trecut de miezul nopții. Explicația acestei ore este că meciul e transmis în direct de postul de televiziune Showtime, care este foarte urmărit în SUA, acolo unde pe Coasta de Est este sâmbătă seara, ora 21.00. O oră perfectă pentru iubitorii tenisului de acolo, cei care dau bani grei pentru a plăti abonamentul la acest post.

UPDATE, ora 7.07: Meciul care precede partida lui Lucian Bute s-a încheiat. E de așteptat ca în jurul orei 7.20, partida pentru titlul mondial al categoriei supermijlocii in versiunea IBF. În tribune sunt în jur de 10.000 de oameni.

UPDATE, ora 6.33: Meciul dintre Lucian Bute și James DeGale va începe în jurul orei 7.00. În acest moment, partida de dinaintea acestei întâlniri se află abia în repriza a cincea din 12.

UPDATE, ora 6.00: Lucian Bute se încălzește în vestiar. Televiziuea RDS din Canada îl urmărește pas cu pas pe sportivul român.

UPDATE, ora 5.00: Lucian Bute a sosit în Videotron Center, din Quebec, acolo unde dispută unul dintre cel mai important meci din carieră. Partida va începe în jurul orei 6.30 în România. Sala e aproape plină. Dacă nu învinge, Bute s-ar putea retrage.

UPDATE, ora 4.30: La partidă asistă și rusul Serghei Kovalev, deținătorul titlurilor mondiale unificate la categoria semigrea în versiunile WBO, IBF, WBA și WBC. El a fost desemnat boxerul anului 2014 de revista ”The Ring”.

UPDATE, ora 4.00: Florin Mergea este în arena din Quebec pentru a-l susține pe Lucian Bute în încercarea de a deveni primul puglist român care recucerește un titlul mondial la box profesionist.

Orașul Quebec este gazda din această dimineață a partidei dintre Lucian Bute și britanicul James DeGale, deținătorul centurii mondiale a categoriei Supermijlocie în versiunea IBF. Un titlu pe care românul l-a pierdut în luna mai 2015, în fața unui alt britanic, Carl Froch. Indiferent de rezultat, Lucian (35 de ani) are asigurată o bursă de 1,5 milioane de dolari, la fel de mare cu a adversarului său din această partidă. Acest lucru e posibil deoarece ambii au manager comun.

Meciul nu este televizat în România, dar poate fi urmărit în diferite transmisiuni pe Internet. AICI aveți exact unde puteți urmări imagini.

Mai multe