Lucian Bute, după victoria împotriva lui Gracev: «Mi-am recăpătat încrederea»

4 noiembrie 2012 5:29   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Lucian Bute și antrenorul său, Stephan Larouche, au comentat pentru Money.ro victoria împotriva rusului Denis Gracev, obținută duminică dimineață la Montreal.

”Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele braţe. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncită, frumosă. După înfrângerea cu Carl Froch, pot sune că Lucian Bute a revenit în ring. Dacă pierdeam acest meci, era foarte greu să mă ridic. După această victorie frumoasă, sunt fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Îmi doresc revanşa cu Froch, mai ales că nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am arătat că pot să şi primesc lovituri dure, dar am reuşit să revin în meci”, a declarat Bute.

La rândul său, Larouche a apreciat că Lucian a avut confruntarea sub control, chiar dacă nu a boxat foarte bine.

”Adversarul a fost dificil, mai ales că venea după meciul pierdut cu Froch. Nu l-am simţit obosit pe Lucian. A avut totul sub control. Mi-ar fi plăcut însă să văd mai multă fluiditate”, a spus Larouche.

După victoria împotriva lui Gracev, Lucian Bute (32 de ani) a devenit deţinător al centurii NABF la categoria semi-grea.

Mai multe