Lucian Bute, în control la poliţiştii pescari din Galaţi

8 mai 2010 14:07   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Lucian Bute a fost invitatul de onoare al primului campionat de pescuit sportive organizat de Internaţional Police Asociation (IPA), regiunea 1 Galaţi, o asociaţie a solidarităţii breslei. Pugilistul e membru al IPA de un an şi iniţial anunţase că va fi printre concurenţi, dar a ajuns târziu şi s-a oprit direct la ceaunul cu ciorba pescărească, de malul bălţii "Ţaţacu" de lângă comuna gălăţeană Corod, relatează Adevărul.

"Doar ce m-am întors din Deltă şi sunt obosit, de aceea am ajuns prea tâziu pentru a mai avea rost să arunc băţul în baltă. Erau băieţii în pericol dacă eram concurent, în Deltă am avut capturi serioase, crap şi somn, nu ce au prins ei azi", a glumit Bute.

A pus berbecuţul la proţap, a declarat concursul închis şi a trecut la cântărirea capturilor şi apoi la premiere. Marea bucurie a campionului a fost că, dintre cei 114 poliţişti - pescari din concurs, cel mai mult a prins chiar poliţistul din Pechea, comuna sa, Marius Muşat, cu 10,6 kilograme în juvelnic.

Semn bun pentru Oltchim

"Uraaa, e un semn că e ziua noastră a pechenilor. Dacă am câştigat şi la pescuit, o să câştige şi Steluţa Luca meciul cu Viborg, din finala Ligii Campionilor şi să vedeţi apoi ce sărbătoare de neuitat o să avem pe seară în Pechea", a pronosticat Lucian Bute.

Mai multe