«M-aş duce după Mitea şi în Honolulu!»

28 ianuarie 2013 20:43   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al lui Ajax Amsterdam îşi doreşte să prindă un contract, indiferent de formaţia la care va evolua. Fostul internaţional nu mai suportă ideea de fi în afara terenului de fotbal şi luptă din răsputeri să-şi găsească echipă. Refuzat de Dinamo în această iarnă, jucătorul în vârstă de 27 de ani speră să renască la echipa Rapid Ghidighici, formaţie care joacă la 20 de kilometri de Chişinău.

Şansa de a semna un contract cu moldovenii pare a fi destul de mare, aceştia chemându-l deja pe „Nicky" în probe în cantonamentul din Antalya. Jucătorul a primit ocazia de a se pune la punct cu pregătirea, având la dispoziţie două săptămâni pentru a-i impresiona pe oficialii de peste Prut.

Contactată telefonic de Click!, iubita fotbalistului, Andreea Tonciu a mărturisit că şi-ar însoţi iubitul peste tot în lume, dacă acesta ar semna un contract: „Îl susţin pe Nicky şi îmi doresc să-şi găsească o echipă la care să joace. E iubitul meu şi m-aş duce cu el oriunde, chiar şi în Honolulu dacă este nevoie!".

„Shopping MallDova" este cel mai mare mall, fiind situat în centrul Chişnăului. Are peste 100 de magazine un supermarket, un cinematograf multiplex cu şase ecrane, o sală de bowling, o sală de jocuri electronice, şi o reţea extinsă de restaurante şi cafe-baruri.

Un alt mall unde Andreea îşi poate petrece timpul este "Sun City". Acesta are patru etaje iar aici poţi găsi peste o sută de bouticuri, un atelier de croitorie, un salon de frumuseţe, o sală de billiard, un supermarket imens, un studio foto, birouri de informare turistică dar şi cafenele sau restaurant.

Piaţa centrală este şi ea cunoscută pentru târgurile organizate frecvent. O mare parte din comercianţi vând blănuri sau încălţăminte din piele. Preţurile sunt mult mai mici decât cele de la noi, între 500 şi 3.000 de dolari, iar oferta este foarte variată.

Mai multe