Magic Johnson, atacat: «S-a culcat cu toate femeile din toate oraşele din America şi a luat SIDA»

13 mai 2014 14:17   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Proprietarul echipei Los Angeles Clipper, Donald Sterling, implicat într-un scandal de rasism, şi-a cerut scuze pentru declaraţiile sale, dar nu l-a uitat pe Magic Johnson.

"S-a culcat cu toate femeile din toare oraşele din America şi a luat SIDA (...) Cred că ar trebui să-i fie ruşine de el", a spus Sterling. "Se comportă ca un sfânt, dar nu face nimic. Nu sunt decât vorbe", a mai spus acesta referindu-se la faptul căfostul baschetbalist nu şi-a folosit averea pentru a ajuta comunitatea afro-americană.

Magic Johnson a solicitat duminică retragerea totală a familiei Sterling de la Los Angeles Clippers. Donald Sterling, în vârstă de 80 de ani, i-a reproşat fostei sale iubite că a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care apărea alături de Magic Johnson, fost star al Los Angeles Lakers, iar înregistrarea a apărut în presă. "Pe contul tău de Instagram de rahat nu trebuie să te arăţi alături de negri. Te poţi culca cu negri, poţi să-i aduci la tine, poţi face ce vrei cu ei, dar măcar nu le face publicitate şi să nu-i aduce la meciurile mele".

După încheierea unei anchete, Sterling a fost suspendat pe viaţă şi a primit amenda maximă, 2,5 milioane de dolari.

Mai multe