Marian Drăgulescu și soția lui au divorțat: «Nu a fost să fie»

30 mai 2019 21:22   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Marian Drăgulescu și soția lui Corina au hotărât să meargă pe drumuri diferite, astfel că, după mai multe încercări de a repara căsnicia lor defectuoasă, cei doi au ajuns la despărțire.

Marian Drăgulescu a confirmat faptul că el și Corina nu mai formează un cuplu, iar această despărțire a fost cea mai bună soluție pe care cei doi au luat-o. Așa cum a declarat el, gimnastul este foarte bine și nu pare să aibă regrete.

„Noi ne-am...am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte mutle lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!” a spus Marian Drăgulescu, pentru reporterii Antena Stars, conform spynews.ro.

Marian Drăgulescu și Corina au dat impresia, de-a lungul timpului, că între ei a existat o tensiune care nu s-a putut liniști niciodată, fapt care a dus la despărțire. În cadrul emisiunii Asia Express sezonul 1, cei doi s-au certat puternic, semn că disputele lor păreau a fi interminabile, iar finalul a fost inevitabil.

Potrivit sursei citate anterior, Marian Drăgulescu și Corina ar fi recurs la mai multe proceduri pentru a instala în căsnicia lor înțelegerea, însă tot efortul a fost în zadar.

Mai multe