Masă de 9,5 milioane de euro la petrecerea de Crăciun de la Inter Milano

17 decembrie 2012 17:30   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Chivu n-a avut deloc un an bun, fiind sâcâit de accidentări, dar asta nu l-a împiedicat să chefuiască alături de colegii de la Inter la petrecerea de Crăciun. N-a mers singur, ci impreună cu Adelina, iar la masă a sărbătorit cu soţii Sneijder, Wesley şi Yolanthe.

Aproape 10 milioane de euro. 9,5 milioane, mai exact. Atât câştigă în total Chivu şi Sneijder, parteneri de distracţie la sărbătoatrea de Crăciun a interiştilor. Fostul căpitan al „tricolorilor" a încercat să uite de anul slab - din punct de vedere profesional - de care a avut parte şi a dat-o pe distracţie, avându-i alături de bunul său prieten şi coechipier Sneijder. Cei doi au radiat la braţul frumoaselor lor iubite, Adelina, respectiv Yolanthe.

Adelina şi-a neglijat în ultimii ani meseria, pentru a avea grijă de cele două fete pe care le are cu Cristi. Yolanthe şi-a făcut loc în viaţa agitată şi pentru job, fiind actriţă şi model. Petrecerea a avut loc la un restauranrt de 5 stele din Milano, Botinero, local „de casă" al echipei lui Chivu. La eveniment au participat toţi jucătorii, membrii staff-ului tehnic, dar şi persoane din conducerea clubului. Sportivii au avut parte şi de momente artistice, cheful terminându-se, potrivit jurnaliştilor, spre ora două noaptea.

Mai multe