Mayweather, muşcat de Maidana! "Money" rămâne neînvins!

14 septembrie 2014 13:30   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Boxerul american Floyd Mayweather şi-a păstrat titlurile WBA şi WBC la categoria semimijlocie după ce l-a învins pe argentinianului Marcos Maidana.

Decizia arbitrilor a fost unanimă, 115-112, 116-111, 116-111, iar Mayweather, cel mai bine plătit sportiv din lume, şi-a trecut în palmares, la 37 de ani, cea de-a 47-a victorie (26 înainte de limită, nicio înfrângere).

Cu excepţia reprizei a patra, americanul a dominat întâlnirea, dar în runda a opta s-a petrecut un eveniment neplăcut, fiind muşcat de mână de adversar.

"Nu mi-am dat repede seama ce mi s-a întâmplat, dar apoi am realizat că m-a muşcat. Mi-au amorţit degetele, nu îmi mai simţeam mâna şi îmi puteam folosi doar mâna dreaptă! Am boxat slab, pot de şapte-opt ori mai mult", a spus Floyd "Money" Mayweather.

”Crede că sunt un câine, dar nu am făcut asta. Credeam că am câştigat lupta. Arbitrii au dat însă victoria unuia care fuge în ring. Nu l-am muşcat! Poate şi-a pus mănuşa în gura mea", a răspuns Maidana.

Cei doi s-au mai întâlnit în luna mai, când Mayweather s-a impus după o luptă mult mai echilibrată. În urma acestui meci, Floyd Mayweather a primit o bursă de 32 de milioane de dolari (24,5 milioane de euro), fără a include cota din reţeta TV.

Mai multe