Mayweather, prădat de ziua lui

1 martie 2017 20:30   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Floyd Mayweather e unul dintre cei mai bogaţi sportivi din lume, având o avere de sute de milioane de euro. Zilele trecute a petrecut extravagant de ziua sa de naştere, dar a primit şi o veste proastă: obiecte de valoare, printre care şi un ceas, i-au fost furate.

Neînvins în întreaga carieră, pugilistul a ales ca loc de distracţie un restaurant exclusivist din Los Angeles. Alături de el era iubita sa, membrii familiei şi o sumedenie de prieteni. S-au distrat copios şi au savurat un tort unicat, ce a fost acoperit cu cristale, a costat aproape 3.000 de euro şi a durat trei zile pentru a fi fabricat. 

Însă a aflat apoi că în Las Vegas, locuinţa sa a fost prădată. Hoţii au forţat una dintre uşile de acces şi până să apară paza, au sustras mai multe bunuri, inclusiv un ceas, unul dintre cele o sută din colecţie. „Să fiu înconjurat de familie şi prieteni cu ocazia aniversării mele e cel mai frumos lucru. Sunt recunoscător pentru tot ce am primit şi realizat până acum. Viaţa e scurtă şi încerc să fac ca fiecare minut să conteze”, a spus Mayweather, care nu a comentat incidentul.

Mai multe