McGregor, film documentar despre ascensiunea sa fenomenală! Arnold Schwarzenegger va juca în el

6 octombrie 2017 18:25   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Luptătorul Conor McGregor (29 de ani ) se bucură de o carieră aflată în plină ascensiune şi de aprecierea celor mai importanţi sportivi din lume, după ce l-a înfruntat, onorabil, pe Floyd Mayweather în această vară. Viaţa impresionantă şi ascensiunea umitoare a lui Mc Gregor sunt prezentate în filmul documentar biografic “Notorious” care va avea premiera în Irlanda pe 1 noiembrie. În ciuda faptului că acum este un nume recunocut mondial în lumea sportului, Connor nu a fost mereu un luptător de temut şi controversat.

Potrivit mirror.co.uk, în anul 1998, un băiat firav de 10 ani, cu porecla Bulgăre de Zăpadă (din cauza tenului deschis şi a părului blond) a păşit într-o sală de box din Dublin şi a făcut impresie. Una negativă, din păcate. Era încălţat cu o pereche de adidaşi de fotbal şi lăsa urme de noroi pe podea. Antrenorul de atunci, Phil Sutcliffe, îşi aminteşte că l-a certat pentru gestul său. Până la vârsta de 10 ani, McGregor a fost un împătimit al fotbalului, dar a renunţat la pasiunea sa pentru a se apuca de box. Motivul care l-a mânat spre sală a fost dorinţa de a se putea apăra de copiii mai mari care făceau glume proaste pe seama lui. Micul Conor voia să se înscrie pentru lecţiile de box, iar Phil l-a rugat să ia un formular de pe birou prin care părinţii lui să îşi exprime acordul. Conor a refuzat să facă cum i s-a spus şi a început să lovească, enervat, sacul de box.Din acea zi, McGregor a venit zilnic,timp de 7 ani, pentru a se antrena. Determinarea şi munca asiduă l-au transformat pe Conor dintr-un muritor de foame într-o legendă a artelor marţiale mixte şi i-au adus o nouă poreclă, The Notorious.

Mc Gregor şi-a anunţat admiratorii, printr-un mesaj pe Instagram, despre  noul film.” Fiţi martori ai naşterii şi dezvoltării celui mai controversat sportiv de pe planetă” , a scris Mc Gregor pe pagina personală de Instagram.  Filmul este regizat de Gavin Fitzgerald, iar filmările au fost efectuate pe parcursul a patru ani pentru a urmări îndeaproape evoluţia fascinantă a lui Conor McGregor de la muritor de foame la superstar de renume mondial.

Mai multe