Meciul Mayweather - Mosley: Pumni la conferinţa de presă

3 martie 2010 18:16   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Amândoi protagoniştii au plecat într-o campanie de promovare a evenimentului care va avea loc la MGM Grand Garden, la Las Vegas.

Prima conferinţă a fost susţinută ieri la New York, iar tensiunea care planează în jurul lor s-a terminat cu un schimb de pumni din cauza injuriilor legate de familii, dar şi afaceri.

„Te conduce o femeie. Jin, fosta ta soţie, este managerul tău", i-a reamintit May­­weather jr. adversarului său, a cărui replică nu a fost aşteptată prea mult. „Cred că tu şi Jin ar trebui să vă daţi o întâlnire, dacă e aşa", a spus Mosley.

"Mie îmi place Jin. A ştiut să facă ceva bun din cariera ta. Dar nu eu sunt acela care trebuie să-i plătească pensie alimentară. Oricum, o să-i iau copilului tău un costum de firmă, ca al meu, de bună calitate, nu ca cel pe care îl porţi tu acum", a ţinut să precizeze Mayweather.

Mayweather (32 de ani) e de şase ori campion mondial la cinci categorii (40 de victorii, dintre care 25 înainte de limită), iar Mosley (39 de ani) e cvintuplu campion mondial la trei categorii (46 de victorii, dintre care 39 înainte de limită).

Mai multe