Meciul și scandalul la CFR Cluj. Acum se ceartă Petrescu și Șumudică

17 septembrie 2021 10:32   Alte sporturi
Ultima actualizare:

CFR Cluj pare a nu mai ieși din pasa proastă și din zodia scandalului. De fapt, nici nu știm ce e mai grav: că echipa a uitat să câștige, sau că de trei săptămâni încoace fiecare declarație de la finalurile partidelor reprezintă parcă începutul unui război. Nici eșecul de la Jablonec, scor 0-1, nu a făcut excepție.

Ardelenii au fost învinși cu scorul de 1-0 de Jablonec, după un penalty transformat în minutul 52 de Pilar, după un henț în careu făcut de Camora, care a și fost eliminat. La finalul partidei, antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a încercat să scuze prestația slabă a jucătorilor săi prin ”greaua moștenire”, deși el a avut la dispoziție două săptămâni să pregătească echipa și, mai mult, a legitimat și titularizat jucătorii pe care i-a dorit. ”Se vede că suferim din toate punctele de vedere. Repriza a doua ne dă speranţe. Am făcut patru schimbări pentru că n-aveam cu cine să mai fac a cincea schimbare. Avem foarte multe accidentări. Jablonec e o echipă foarte, foarte bună. Campionatul Cehiei sigur este peste al României. Judecat voi fi, dar nu am început eu pregătirea, n-am început eu transferurile.  Nu poţi să ai un impact, să zici voi câştiga zece meciuri la rând. Eu acum încerc să repar ce s-a greşit înainte. Avem atâtea meciuri şi foarte multe probleme de lot. Sper să ieşim vii”, a spus Petrescu la Pro X.

Auzind declarațiile, fostul tehnician al clujenilor, Marius Șumudică, a luat ”foc”: ”El spune că echipa nu e pregătită. El a avut două săptămâni să pregătească echipa. Această echipă cum a putut să o calce în picioare pe FCSB? Şumudică i-a pregătit până la meciul cu FCSB. Jucătorii au câştigat acel meci, pentru că erau bine pregătiţi fizic. După care, apare un domn antrenor, care a avut trei săptămâni la dispoziţie, schimbă 7-8 jucători pregătiţi de mine, aduce 3-4-5 jucători pe care îi pune pe listă şi acum se plânge că jucătorii nu sunt pregătiţi. Eu sunt vinovat că nu sunt pregătiţi? Nu Petrescu a luat acele 4 campionate, preşedintele le-a luat, Marian Copilu, vă spun eu”, a spus Şumudică la Digi Sport.

Următorul meci al formației CFR în Conference League va fi la 30 septembrie, la Cluj-Napoca, împotriva formației daneze Randers. În prima etapă, aceasta a remizat acasă, 2-2, cu AZ Alkmaar, în prima etapă.

Mai multe