Mesaj superb al Simonei Halep pentru Darren Cahill. Le-a dat peste nas cârcotașilor

2 octombrie 2019 11:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep i-a transmis un mesaj superb fostului și viitorului ei antrenor, Darren Cahill, în ziua în care acesta a împlinit 54 de ani. Sportiva a făcut aluzie, cu umor, la momentele delicate din timpul meciurilor, când antrenorul coboară pe teren pentru a oferi câteva sfaturi.

Sesiunile de antrenament la nivelul terenului (OCC, on court coaching) cu Simona Halep și Darren Cahill drept protagoniști au fost întotdeauna savuroase, pentru că cei doi nu s-au cenzurat niciodată, nici la bucurie, nici la nervi. Nu o dată s-a vorbit despre posibile tensiuni între Simona și antrenorul ei pornind de la vreun OCC în care s-au aruncat priviri încrâncenate.

”D., astăzi e duminică... e zi liberă

Simo, dacă vrei să fii cea mai bună, nu-ți iei liber duminica!!!! Taci și treci la treabă!

Bine, șefu’!

La mulți ani D., îți doresc să ai parte de tot ce-i mai bun și de momente minunate la on court coaching (ziceam și eu așa)”, a scris Simona pe contul personal de Instagram miercuri, în ziua în care Darren Cahill împlinește 54 de ani.

Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep începând din 2020

Simona Halep a făcut anunțul revenirii lui Darren Cahill imediat după US Open. Ea a anunțat că această colaborare se va relua de la începutul noului sezon. Anul trecut, în pauza competițională, Darren Cahill a anunțat că nu o va mai putea antrena pe româncă, deoarece în 2019 vrea să se dedice familiei. Totuși, de-a lungul sezonului, Cahill a fost în multe rânduri aproape de Simona Halep și de echipa ei, fiind, așa cum a recunoscut și actualul antrenor al constănțencei, Daniel Dobre, unul dintre artizanii cuceririi titlului de la Wimbledon 2019.

Citește și:

Simona Halep a defilat cu 50.000 de euro pe mână la petrecerea jucătoarelor de la Beijing

Simona Halep a împlinit 28 de ani. Ce urare frumoasă i-a făcut Darren Cahill!

Mai multe