Mesaje emoționante între Halep și Chivu. Ce și-au spus cei doi sportivi

22 iulie 2017 20:47   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep, numărul 2 mondial, a participat la un eveniment, unde s-a întâlnit cu doi mari fotbaliști, Cristian Chivu și Bogdan Stelea. Momentul a fost imortalizat cu poze din partea lui Halep și a lui Chivu, la care au adăugat și câteva cuvinte care au emoționt iubitorii de sport din țară și nu numai.

Simona Halep a profitat din plin de zilele libere pe care le are înainte de a începe pregătirea pentru turneul de la Washington, acolo un va participa în premieră. Prezentă la un eveniment din București, tenismena a avut ocazia să schimbe câteva vorbe cu Cristian Chivu. Cei doi au făcut și poze pe care le-au publicat pe conturile lor de Instagram.

”Întotdeauna te-am admirat și ai fost o inspirație pentru mine și cred că și pentru mulți alții. Unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din România”, a fost descrierea pe care Halep a alăturat-o fotografiei care a strâns mii de aprecieri, dar și comentarii. Internauții s-au bucurat la vedere pozei și au admis că ei sunt cei care ne fac mândri să fim români.

Fostul căpitan al naționalei nu a rămas dator și, la rându-i, a publicat o poză cu Halep și Bogdan Stelea, iar descrierea a fost la fel de emoționantă pentru ea, dar și pentru admiratorii lor.

”Tu ești motivul pentru care ne-am îndrăgostit cu toții de tenis”, a scris Chivu pe Instagram.

Mai multe