"Messi al handbalului" - Cristina Neagu - a revenit pe teren după 20 de luni!

30 mai 2014 22:18   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Coşmarul s-a încheiat pentru cea mai valoroasă handbhalistă a lumii în 2010, Cristina Neagu! Supranumită "Messi al handbalului" pentru extraordinarul său talent şi pentru ceea ce făcea pe teren, Cristina a jucat azi, 6 minute, în meciul pe care echipa sa, Oltchim, l-a câştogat cu scorul de 34-23 pe terenul Coronei Braşov, în Liga Naţională! A fost primul ei meci după un an şi 8 luni, mai precis de la 11 februarie 2011!

Cristina a jucat în ultimele şase minute ale meciului şi chiar a reuşit să marcheze un gol, din aruncare de la 7 metri! De asemenea, şi-a trecut în cont 3 pase decisive.

"Am avut mari emoţii, nu doar pentru că reveneam pe teren, ci pentru că revenirea a fost la Braşov. Sunt fericită că mi-a ieşit tot ce mi-am dorit, atât mie cât şi echipei, dar încă mai am mult de muncă, o iau pas cu pas, sper ca în următoarele luni să cresc de la joc la joc. Oricum era important să-mi reiau pregătirile şi să încep antrenamentele. Când mă uit în urmă numai eu ştiu ce am simţit şi cât am suferi. Normal, mai simt dureri dar şi medicul m-a prevenit de acest lucru şi mi-a spus că durerile vor dispărea în timp. La cât am tras nici nu mai contează durerile ci că sunt în teren", a declarat, la finalul meciului, Neagu.

Ea ar putea juca şi duminică, în meciul cu Hypo, din prima etapă a grupelor Ligii Ccampionilor.

Mai multe