Mihaela Buzărnescu a ratat finala la BRD Bucharest Open

21 iulie 2018 19:04   Alte sporturi
Ultima actualizare:

După doi ani, BRD Bucharest Open nu va avea o campioană la simplu din România. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în semifinale. La dublu avem sigur o pereche finalistă.

În semifinale, Mihaela Buzărnescu, a doua favorită a competiției, a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră și 44 de minute, de croata Petra Martic. A fost un meci în care jucătoarea noastră a dat din nou frâu liber nervilor, dar acest lucru nu a mai ajutat-o. Cum și Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile de finală (6-3, 3-6, 2-6 cu Sevastova), România a rămas fără jucătoare pe tabloul de simplu. Finala se va disputa între Petra Martic și Anastasija Sevastova. Anul trecut titlul a fost cucerit de Irina Begu, iar în 2016 de Simona Halep. Chiar dacă a fost eliminată, Buzărnescu va urca de luni un loc în clasamentul mondial WTA, unde va ocupa cea mai bună poziție din carieră, 24.

Totuși, vom avea o finală cu participare românească duminică. Perechea Irina Begu/ Andreea Mitu, beneficiară a unui wild card, s-a calificat în finala de dublu a turneului BRD Bucharest Open, trecând în semifinale de cuplul Jaqueline Cristian/ Elena-Gabriela Ruse. Begu şi Mitu s-au impus cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6, într-o oră şi 36 de minute. În finală, ele vor juca împotriva învingătoarelor meciului Mihaela Buzărnescu/ Raluca Olaru - Danka Kovinic/ Marina Zanevska. Partida urma să se dispute în timpul serii, dacă timpul va permite.

Mai multe