Mihai Leu, aniversare sub cuţit!

13 februarie 2015 21:22   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Mihai Leu şi-a serbat ziua de naştere în sala de operaţie la spitalul Fundeni. „Mă simt bine, trebuia să fac această interveţie de monitorizare”, spune Leu care a împlinit 47 de ani.

Singurul român care a intrat în legenda sportului fiind campion la discipline diferite, box şi automobilism a fost supus ieri unei noi intervenţii chirurgicale, efectuale de medicul Irinel Popescu la spitalul Fundeni.

”De la bun început medicii au luat decizia să mai efectuăm o operaţie când procesul de recuperare va decurge bine. Pentru că am evoluat, Irinel Popescu a hotărât să facem vineri operaţia de monitorizare, curăţare, pe care iniţial trebuia să o fac în vară. Mă simt bine, mă bucur că viaţa a luat-o pe un drum normal. Voi mai sta la terapie intensivă, apoi voi fi transferat în salon”, ne mai spune Mihai.

Ca şi la prima operaţie familia îi este alături, iar Mihai ne-a mărturisit că merge şi la tratament la Viena ca şi până acum. „La trei săptămâni, merg la Viena să fac perfuzii, însă văd o îmbunătăţire” zice fostul pugilist care ne-a dezvăluit cum a început totul. 

“Totul a început de la stomac, aveam nişte înţepături, am mers la medic, mi-a dat să fac nişte analize şi aşa mi-au descoperit problema. Mă bucur că sunt bine, am scăpat cu viaţă, parcă totul a fost un vis urât. Acum îmi dedic mai mult timp pentru familie, ascult muzică, petrec mai mult timp în casă, mă uit la filme”, a mai completat Mihai Leu, care va fi vizitat de prieteni în weekend.

Mai multe