Mihai Leu revine în raliuri

27 octombrie 2010 13:53   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Actualmente managerul echipei Jack Daniel's Rally Team, Mihai Leu va reveni, în weekendul 5 - 6 noiembrie, la volanul unei maşini de curse pentru Dementor Rally Show, o competiţie similară cu celebra „Cursa Campionilor".

„De când sunt Team Managerul echipei Jack Daniel's Rally Team mi-a revenit dorinţa să fiu în maşina de raliuri. Din acest motiv, după o pauză de doi ani, mă voi urca în maşina lui Gergo Szabo pentru show-ul de la Sibiu. Sper ca spectatorii să fie în număr mare pentru că este un eveniment care merită să fie văzut", a spus Mihai Leu.

Dupa Gergo Szabo, Mihai Leu este cel de-al doilea campion care şi-a anunţat prezenţa la Dementor Rally Show. Mihai Leu a fost primul român campion mondial la box profesionist, după care, în 2003, a cucerit şi titlul de campion naţional la raliuri.

„Am amintiri plăcute de la Sibiu unde am şi câştigat ediţia din 2001 a Raliului Sibiului. Sincer, deabia aştept să urc din nou la volanul unei maşini de curse", a mai adăugat Mihai Leu.

Dementor Rally Show, competiţie ajunsă la ediţia a şasea, se va desfăşura anul acesta în perioada 5 - 6 noiembrie pe circuitul de rally-cross din Sibiu, acelaşi pe care se desfăşoara şi super speciala din Raliul Sibiului.

Mai multe