Mike Tyson fumează marijuana de 40.000 de dolari pe lună din propria producție

15 august 2019 12:21   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fostul campion mondial al greilor profesioniști, Mike Tyson, a devenit om de afaceri. El are o fermă de 17 hectare de cannabis și, după cum singur recunoaște, fumează lunar din propria producție, marijuana în valoare de 40.000 de dolari.

Dezvăluirea a fost făcută de Tyson în cadrul unui podcast pe care îl realizează, Hotboxin'. ”Cât fumăm pe lună? De 40.000 de dolari pe lună? Da, de 40.000 pe lună", a spus Tyson. ”Fumăm 10 tone de iarbă pe lună, la fermă”, a adăugat și Eben Britton, fost jucător în NFL, care este co-realizator al podcast-ului. În vârstă de 53 de ani, Mike Tyson a fost cel mai fericit atunci când legea din California a permis consumul de marijuana. Imediat după ce a devenit permis, el a deschis o fermă de cannabis pe o suprafaţă de 17 hectare, îmbinând astfel utilul cu plăcutul. Pentru că fostul boxer nu a ascuns niciodată că a consumat cannabis toată viaţa, așa că acum poate fuma din propria producție. Evident, ce nu fumează vinde, iar producția e atât de mare încât produsele sunt comercializate prin propria firmă de marijuana: ”Tyson Ranch”, care a și sponsorizat o competiție caritabilă de golf, la începutul lunii august. În plus, americanul spune că vinde de 500.000 $ pe lună către dispensare din statele Nevada și California.

Mike Tyson a pierdut un meci din cauza consumului de cannabis

Mai mult, fostul boxer a recunoscut că a fumat cananbis în 2000, înaintea meciului cu Andrew Golota, pe care l-a câştigat prin KO tehnic, în repriza a treia. Numai că a fost depistat pozitiv la testul antidoping și victoria i-a fost retrasă. El nu a negat evidența, dar susţine că meciul cu Golota a fost singurul inaintea căruia a fumat iarbă. ”Dar nu m-a afectat pe mine, l-a afectat pe Golota”, a mai spus Tyson, care este un mare susţinător al consumului de cannabis în scop recreaţional şi medical. ”Îmi place cine sunt când fumez. Înţelegi ce zic? Fără iarbă nu-mi place cine sunt uneori. Mă face mai drăguţ, mă calmează”, declara el în trecut, într-un interviu.

Mike Tyson: ”La controalele antidoping duceam urina soției”

Nu e singura destăinuire făcută de fostul mare campion în ultima perioadă. În urmă cu o săptămână, el recunoștea, la ESPN, că a ”păcălit” mai multe controale antidoping folosind urina soţiei şi a copiilor săi. ”Obişnuiam să folosesc urina soţiei mele, până când ea mi-a spus că s-ar putea ca la teste să apar însărcinat. Atunci mi-am zis că mai bine ar fi să folosesc urina copiilor mei”, a declarat el. Tyson a explicat şi cum scăpa de supravegherea personalului medical la controale, pentru a putea folosi proba falsă de urină. ”Majoritatea bărbaţilor, chiar şi homosexualii, nu se simt bine când le arăţi penisul, aşa că atunci când îl arătam, nu le convenea şi plecau”, a spus el.

Mike Tyson a devenit campion mondial la 20 de ani

Mike Tyson este o legendă a boxului mondial şi unul dintre cei mai mediatizati sportivi din întreaga lume. Cel mai tânăr campion mondial al greilor, boxerul este prezent în arena sportivă şi mass-media de peste 25 de ani. Mike a înregistrat primul său mare succes în sportul profesionist în 1986, când a devenit campion WBC, la doar 20 de ani. Un an mai târziu, Tyson a devenit deţinătorul centurilor WBC, WBO şi IBF. El a câştigat 44 din 58 de lupte prin knock-out, multe dintre ele din prima repriză. În 2011, Tyson a intrat în Boxing Hall of Fame.

Mai multe