Mikkel Kessler nu se bate cu Lucian Bute. Vrea centura WBO

17 iunie 2011 15:42   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Negocierile dintre InterBox şi oamenii care apără interesele lui Kessler se purtau de ceva timp, însă ele nu s-au materializat deşi gruparea din Canada a făcut o ofertă foarte bună. "Cea mai bună dintre ofertele financiare pe care le-a făcut vreodată InterBox", a declarat Rudel Obreja, preşedintele FR de Box, într-o conferinţă de presă desfăşurată astăzi, la hotelul Marriott din Bucureşti.

Kessler şi  oamenii din anturajul său au preferat altă variantă, şi anume de a-l întâlni pe Robert Stieglitz (Germania), deţinătorul titlul mondial la supermijlocie în versiunea WBO. Televiziunea daneză TV2 anunţat deunăzi că Mikkel Kessler (44-2, 33 prin KO) aşteaptă să vadă clasamentul WBO, sperând să devină pretendent la coroana supremă în această versiune.  

Absent din ring timp de 14 luni, pugilistul din Danemarca a urca în ring în 4 iunie, învingându-l uşor (KO tehnic, în repriza a 6-a), pe Mehdi Bouadla. Lucian Bute (28 de victorii, dintre care 23 înainte de limită) va lupta la Bucureşti, în 9 iulie, cu francezul Jean-Paul Mendy. 

Mai multe