Miss Bulgaria 2006, «lovită» sexual de un boxer necunoscut - VIDEO

29 martie 2011 18:03   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Slavena Vatova a devenit celebră în 2006, la doar 17 ani, odată cu câştigarea titlului de Miss în ţara de la sud de Dunăre. Cariera ei a explodat din acel moment totul până anul trecut când o înregistrare video cu un sex sălbatic, alături de un boxer, a ajuns pe internet.

UPDATE 17:05 În urma mai multor informaţii venite din mass-media bulgară, personajul masculin nu a putit fi încă identificat. Există doar certitudinea că bruneta din imagini este nimeni alta decât Miss Bulgaria 2006.

Pe lângă marele titlu de Miss, bruneta a mai câştigat şi Miss Marea Neagră în 2005, cele două reuşite aducându-i multe contracte. A pozat în celebra revistă Maxim şi a devenit un model bine cotat în Bulgaria.

Nu e doar frumoasă, ci şi deşteaptă. A absolvit un liceu de matematică în oraşul natal Shumen şi e o sportivă înnăscută: 4 ani de atletism, 3 ani de tenis de masă, 2 ani de dans sportiv şi 3 ani de înot.

Vorbeşte fluent limba engleză, germana şi rusa.

Totuşi, la 22 de ani, şi-a pus în pericol cariera odată cu un SEX TAPE care s-a scurs pe internet. A fost destul de neatentă încât să se lase înregistrată de un boxer bulgar modest care şi-a dorit să-şi facă un pic de reclamă pe spatele brunetei.

Citeşte şi:

Luptător de MMA, într-un SEX TAPE veritabil - VIDEO

Ex-bodyguarda lui «Triple H» şi-o trage hard! VIDEO INTERZIS MINORILOR

Fata „Animalului" Batista, dominată în toate poziţiile - SEX TAPE

Gimnastă olimpică, satisfăcută hard cu mâna! - SEX TAPE

Celebra cântăreaţă Ke$ha, satisfăcută oral de un bărbos - FOTO

Vezi mai jos ce gesturi de fală realizează el în timpul actului

Mai multe