Monica Niculescu a dat lovitura la Miami

29 martie 2016 22:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Monica Niculescu a demonstrat luni noapte că este o adevărată campioană. Refăcută psihic incredibil după înfrângerea de la simplu, ea le-a eliminat, la doar două ore distanţă, pe liderele mondiale la dublu!

Monica Niculescu şi rusoaica Margarita Gasparian au învins, în turul secund al probei de dublu de la Miami, cu scorul de 6-4, 6-2, cea mai bună pereche din lume: Martina Hingis şi Sania Mirza. Victoria este cu atât mai importantă cu cât cuplul elveţiano-indian nu pierduse în acest an decât două partide. În schimb, cele două câştigaseră patru turnee în 2016, printre care şi Australian Open. Următoarele adversare ale perechii Niculescu/ Gasparian vor fi vania King şi Alla Kudriavţeva. 

Victoria e cu atât mai importantă cu cât a venit la doar câteva ore după ce Monica fusese eliminată în optimile de finală ale probei de simplu de britanica Johanna Konta. Aceasta s-a impus cu 6-2, 6-2. 

Tot în optimile de finală ale probei de simplu de la Miami a fost eliminată şi Irina Begu. Aceasta a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-1 de americanca Madison Keys, cap de serie numărul 22. Aceasta a fost cea mai bună performanţă a Irinei în acest an, dar şi în istoria participărilor la Miami. Jucătoarele învinse în optimi s-au ales cu câte un cec de 67.590 de dolari. 

Mai multe