Monica Niculescu a împlinit 32 de ani. Cum și-a serbat tenismena ziua de naștere

25 septembrie 2019 13:20   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Monica Niculescu, una dintre cele mai reprezentative jucătoare de tenis din România, a împlinit miercuri 32 de ani. Tenismena și-a serbat ziua de naștere pe teren, la Tashkent.

Fost număr 28 în lume în 2012, Monica Niculescu nu și-a mai serbat ziua de naștere acasă de când era copil. Mereu în turnee pe 25 septembrie, românca se găsește în aceeași situație și acum.

Monica Niculescu și-a serbat ziua de naștere la împlinirea a 32 de ani la Tashkent, în Kazakstan. Din păcate, nu a fost o aniversare fericită, pentru că tenismena a fost învinsă în optimile de finală ale turneului WTA din acest oraș. Românca a fost eliminată cu 6-2, 6-1, de belgianca Alison Van Uytvanck, cap de serie numărul 3. Niculescu a condus cu 2-0, dar apoi a mai câştigat doar unul din următoarele 13 ghemuri, după 71 de minute de joc.

Monica Niculescu a împlinit 32 de ani: câți bani a câștigat chiar de ziua ei

Prin participarea în optimile de finală ale turneului de la Tashkent, Monica Niculescu și-a asigurat un premiu în valoare de 3.420 de dolari. Cu acești bani își poate faceși o petrecere alături de românii de la Taskent, căci în același turneu mai joacă Irina Begu și Sorana Cîrstea. În total, în acest an, Niculescu a câștigat 415.000 de dolari, ceea ce face ca totalul premiilor obținute în carieră de româncă să se ridice la 5.986.000 de dolari. O sumă importantă, strânsă de-a lungul celor 17 ani de carieră profesionistă.

Mai multe