Monica Niculescu, două victorii în şase ore

1 septembrie 2016 20:46   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Monica Niculescu a obţinut miercuri două victorii la US Open. Atât la simplu, cât şi la dublu.

Monica Niculescu a avut o zi perfectă miercuri, la New York. Chiar dacă are probleme la spate, ea a reuşit să ducă la bun sfârşit ambele meciuri pe care le-a disputat. A început cu partida de simplu, în care a învins-o cu scorul de 6-0, 6-1 pe compatrioata ei, Ana Bogdan. Monica s-a calificat astfel în turul al treilea, chiar dacă a primit şi îngrijiri medicale de-a lungul partidei. Următoarea adversară a Monicăi va fi daneza Caroline Wozniacki, fost lider mondial, ajunsă acum pe locul 74 în lume. Jucătoarea de origine poloneză a avut un sezon foarte slab, măcinat de accidentări, astfel că Monica are şansa de a obţine prima victorie din întâlnirile directe contra Carolinei, care conduce cu 6-0.

La mai puţin de patru ore, Monica a intrat din nou în teren, de data aceasta la dublu, acolo unde face pereche cu americanca Vania King. Cele două, cap de serie numărul 10, au învins cu scorul de 6-2, 5-7, 7-5, cuplul american Ashley Weinhold/ Caitlin Whoriskey. În turul secund, Niculescu şi King, care anul acesta s-au impus la Shenzhen, vor juca împotriva gemenelor ucrainene Liudmila şi Nadia Kicenok.

Halep a jucat joi în turul 2

Simona Halep a jucat joi, după închiderea ediţiei, în turul secund la US Open. Ea a întâlnit-o pe cehoaica Lucie Safarova. Meciul a avut loc pe arena Arthur Ashe, care a fost acoperită din cauza ploii care a căzut ieri dimineaţă pentru New York.

Mai multe