Monica Niculescu, în lacrimi la Roland Garros

29 mai 2014 19:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Monica Niculescu a trăit ieri o adevărată dramă la Roland Garros. Ea a fost eliminată în turul secund după ce a avut minge de meci în faţa argentiniencei Paula Ormaechea.

Partida dintre Niculescu şi Ormaechea a început miercuri, dar s-a terminat joi, din cauza ploii. Întreruptă la scorul de 6-2, 2-0 pentru jucătoarea noastră, întâlnirea părea a fi la discreţia româncei.

Din păcate, noaptea a fost un sfetnic bun pentru sud-americancă. Aceasta, aidoma echipei pe care o iubeşte până la divinizare, Boca Juniors – având un breloc cu sigla formaţiei chiar şi la echipamentul de joc – a renăscut din morţi şi a întors rezultatul de la minge de meci pentru Niculescu, la scorul de 5-4 în setul secund. Ultimul act a fost la discreţia Paulei, care s-a impus cu scorul general de 2-6, 7-5, 6-2, spre disperarea Monicăi, care avea lacrimi în ochi.

Aseară, după închiderea ediţiei, au jucat pentru calificarea în turul 3 la Roland Garros Sorana Cîrstea şi Simona Halep.

Tecău, în optimi la dublu

Lucrurile au stat bine la dublu. Perechea Horia Tecău/ Jean Julien Rojer, cap se serie numărul 13, s-a calificat în optimile de finală. În turul secund, ei au învins cu scorul de 6-3, 6-0 cuplul Nicholas Monroe/Simon Stadler. Tot la dublu, dar în turul 1 la feminin, Irina Begu şi Karin Knapp au învins cu scorul de 6-4, 6-3 cuplul Mona Barthel/ Virginie Razzano.

Mai multe