Monica Roșu a născut. Prima poză cu bebelușul campioanei: "E cea mai prețioasă medalie"

9 februarie 2021 11:41   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă Monica Roșu este în culmea fericirii! Ccampioana a devenit mamă pentru prima oară, la vârstă de 33 de ani! Monica a adus pe lume luni, 8 febriarie, prin cezariană, o fetiță superbă.

Vedeta a postat azi dimneață pe contul ei de socializare și prima imagine cu micuța, alături de mesajul: ”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie!”. Sportiva a ales două nume pentru fetița ei. „Avem și un nume românesc, care reprezintă luna în care am rămas însărcinată. Vă pot spune doar unul dintre ele, Maria”, a divulgat sportiva cu puțin timp înainte ca micuța să vină pe lume.

Monica Roșu are o relație de 8 ani cu iubitul ei, Vlad

Deși a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, bărbatul din viața Monicăi Roșu este persoana pe care gimnasta se bazează de opt ani. La sfârșitul lui 2018, când s-a întors acasă din Republica Domincană, unde a participat la Exatlon, Monica și Vlad, de profesie inginer, au plecat într-o vacanță în Madrid, acolo unde a și fost cerută în căsătorie. 

Monica Roșu, campioană la gimnastică

Gimnasta Monica Roșu a trecut prin momente de cumpănă la începutul anului 2000 când a concurat accidentată. A reușit să depășească momentele dificile, astfel că, în 2002, câştiga medaliile de bronz la sărituri şi sol la Campionatele Europene pentru Juniori. Momentul culminant al carierei sale a fost la Jocurile Olimpice de vară din 2004, de la Atena, unde a fost concurenta cea mai puternică la sărituri. A participat în acelaşi an şi la Campionatele Europene de Gimnastică din 2004 de la Amsterdam, unde a câştigat medalia de aur la sărituri. 

Citește și:

Monica Roșu este însărcinată în patru luni și jumătate. Fosta gimnastă are o relație de 8 ani

Monica Roşu a intrat în reparaţii după «Exatlon». Ce probleme are gimnasta şi acum

Mai multe