Munteanu şi Mărgăritescu, la puşcărie!

7 decembrie 2012 16:00   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Andrei Mărgăritescu a primit trei ani de închisoare cu suspendare, în schimb pedeapsa lui Cristi Munteanu este de cinci ani cu executare.

Ex-fotbaliştii roş-albi, alături de mai multe persoane, au fost implicaţi într-o tranzacţie a unei limuzine Audi A8 furată. Magistraţii au explicat că fostul portar, Cristi Munteanu, şi mijlocaşul Andrei Mărgăritescu au devenit "dobânditori de drept ai unei maşini furate". Practic, "Babicu" a achiziţionat maşina cu 10.000 €, mult sub preţul pieţei, iar fostul proprietar a declarat-o furată pentru a încasa asigurarea.

Andrei Mărgăritescu evoluează la CS Mioveni, în liga a doua

Apoi, ex-portarul a întocmit acte în regulă şi i-a vândut maşina lui Mărgăritescu. Acesta a plătit o sumă modică şi a încercat ulterior să scape de autoturism. "Nu am ce să comentez. Curtea de Apel nu a dat nicio sentinţă, doar a respins recursul pe care îl făcusem şi a rămas hotărârea de la prima instanţă. Am termen de zece zile în care voi formula un alt recurs", s-a apărat Munteanu.

El a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare şi trei ani interzicerea unor drepturi, iar Mărgăritescu a primit trei ani cu suspendare, dar va fi sub supraveghere opt ani. Hotărârea nu este definitivă şi cei doi o pot ataca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mai multe