Murray a băut o limonadă de 7.737 de dolari

13 septembrie 2012 14:24   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Victoria obţinută de Andy Murray la US Open a fost udată din plin la petrecerea dată pentru echipa lui imediat după succes. Chiar dacă el nu a băut decât o limonadă, toată distracţia a costat 7.737 de dolari!

Cele 29 de persoane care l-au însoţit - membrii echipei, familie şi prieteni - au sărbătorit victoria la restaurantul chinezesc Hakkasan din New York, seara prelungindu-se până la ora 2.00. Ca băuturi, au fost comandate 17 martini, 5 sticle de sampanie Louis Roederer şi câteva cocktailuri, care, în total, au costat 1.408 dolari. Deşi era vedeta serii, Andy a băut doar o limonadă, care a fost cea mai ieftină băutură comandată, de doar 6 dolari! În doar câteva ore avea de făcut un adevărat tur de forţă pe la televiziunile americane.

Cina a fost compusă din 30 de platouri a 168 de dolari bucata, care au conţinut diverse mâncăruri chinezeşti Totul a costat 5.040 şi, aşa cum afirmă martorii, Andy, probabil aflat sub influenţa adrenalinei, nu a putut mânca nimic.

Surpriza plăcută a venit la final, când patronul a decis să îi ofere lui Andy din partea casei întreaga consumaţie, mai puţin bacşişul. Astfel, campionul care tocmai câştigase un cec de 1,9 milioane de dolari, a dat doar 1.289 $ pentru o masă de 7.737 $. La care el nu a consumat, de fapt, decât o limonadă de 6 $!

Mai multe