Nadia Comăneci, apariție de nota zece la Globurile de Aur

8 ianuarie 2018 14:15   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă, Nadia Comăneci, a asistat la cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur, o gală care a fost marcată de protestul tacit al actorilor și al actrițelor împotriva inegalității de gen și a hărțuirii sexuale.

La celebra gală de la Los Angeles a participat și Nadia Comăneci, cea mai bună gimnastă din toate timpurile. Campioana de a Montreal a fost prezentă și la evenimentul care a precedat gala Globurilor de Aur și nu a ratat ocazia să facă fotografii cu cele mai importante figuri prezente. Printre vedetele alături de care Nadia a pozat s-au numărat Hugh Jackman, James Franco, și cântărețul Nick Jonas.

Nici foștii colegi de breaslă ai gimnastei nu s-au lăsat mai prejos și au realizat numeroase instantanee pe tot parcursul evenimentului.  La petrecerea organizată de HBO la scurt timp după decernarea premiilor, Nadia a optat pentru o rochie neagră,care îi scoatea în evidență picioarele ferme.

Dacă la after party-ul HBO  a avut o apariție elegantă și fermecătoare, din păcate nu se poate spune același lucru și despre ținuta pe care a ales-o la petrecerea dinaintea marelui eveniment. La aceasta a îmbrăcat o rochie albă foarte mulată prin care i se puteau observa cu lejeritate sânii. Ținând cont de ipostazele în care este înfățișată în fotografii alături de soțul său și de alți invitați putem spune că Nadia s-a distrat pe cinste și a trăit niște momente de neuitat. 

Mai multe