Naomi Osaka, prima semifinalistă de la Australian Open, nu o vrea pe Simona Halep adversară

16 februarie 2021 9:15   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Naomi Osaka este prima semifinalistă a tabloului feminin de la Australian Open 2021. Ea a recunoscut după meci că nu ar vrea să joace contra Simonei Halep.

În sferturile de finală, Naomi Osaka a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2, pe taiwaneza Su-Wei Hsieh și va juca în semifinale contra învingătoarei meciului dintre Simona Halep și Serena Williams. Acest meci va începe la ora 10.00.

La interviul de după meci, japoneza – campioană la Melbourne în urmă cu doi ani – a recunoscut că nu și-ar dori-o ca adversară pe Simona. ”Halep, nu prea îmi place să joc împotriva ei. Este jucătoare cu adevărat dificilă, o jucătoare care returnează mingea de fiecare dată. Pentru mine este cu siguranţă o bătălie psihică şi fizică. Bineînţeles, acelaşi lucru este valabil şi pentru Serena. Ea este Serena, o persoană de care mă simt foarte intimidată când o văd de cealaltă parte a terenului. Dar, da, cred că meciul lor din seara aceasta va fi foarte distractiv”, a spus asiatica.

Reținerea ei în ceea ce o privește pe Halep este justificată, având în vedere că e condusă de jucătoarea noastră cu scopul de 4-1 în meciurile directe, în timp ce cu Serena Williams are un palmares pozitiv, 2-1.

Mai multe