«Năstase m-a întrebat dacă sunt virgină când aveam 16 ani»! Dezvăluirile campioanei americane Pam Shriver

23 aprilie 2017 15:44   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a provocat un adevărat scandal în tenisul internațional, după ce a făcut comentarii rasiste la adresa Serenei Williams, și a strigat înjurături către Johanna Konta în timpul meciului din Fed Cup cu Sorana Cîrstea.

Fostul mare sportiv a fost dat afară de la meci, iar în prezent este anchetat de Federația Internațională de Tenis. Scandalul a continuat când Ilie Năstase, nervos pentru că a fost evacuat, a numit o jurnalistă britanică „proastă” și „urâtă”.

Evenimentele recente au readus în memoria campioanei americane Pam Shriver remarci nepotrivite pe care fostul sportiv le-a făcut la adresa ei, pe vremea când aceasta era adolescentă.

Potrivit Daily Mail, Pam, câștigătoare a 21 de titluri de Grand Slam la dublu, susține că avea numai 16 ani când Ilie Năstase a întrebat-o dacă este virgină. „În primii doi ani în turneu, îmi amintesc că tocmai când eram la ultimul meu US Open, la 16 ani, când l-am văzut pe Ilie Năstase, pentru următorii patru sau cinci ani, de fiecare dată când îl vedeam la orice turneu, mă întreba același lucru: «Încă mai ești virgină?»”, a povestit fosta tenismenă.

„Eram adolescentă, jucam în turneu și a fost un lucru șocant. Nu mă întrebase nimeni acel lucru până atunci. Era un glumeț notoriu și o făcea în glumă, dar îmi amintesc că pe măsură ce am crescut – aveam aproximativ 20 de ani și era a 30-a oară când mă întreba același lucru – i-am răspuns pur și simplu: «Te rog să te oprești, să nu mă mai întrebi asta»”, a mai relatat Pam.

Tenismena spune că de atunci a încetat să o mai întrebe, însă a adăugat: „Acest om nu respectă femeile de foarte mult timp”.

Mai multe