NBA: Boston pierde după 11 meciuri

19 decembrie 2009 10:19   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Philadelphia venea după o serie neagră de 12 înfrângeri consecutive, pe care o încheiase luni cu o victorie împotriva celor de la Golden State Warriors. Elton Brand, extrema de forţă de la 76-ers a fost eroul meciului, reuşind să redirecţioneze în coş o aruncare ratată de Marreese Speights când mai erau 7,7 secunde de joc.Cei de la Boston au avut timp pentru o ultimă aruncare, însă Paul Pierce a ratat şi Philadelphia a scăpat cu victoria.

Elton Brand a reuşit 23 de puncte şi opt recuperări iar Andre Igoudala a contribuit cu 18 puncte pentru 76-ers, care au jucat fără noua achiziţie, Allen Iverson, care a suferit o uşoară accidentare la genunchi.

Kevin Garnett a marcat 21 de puncte şi a totalizat 10 recuperări pentru Boston Celtics, care au jucat aproape tot meciul fără Rasheed Wallace, eliminat în debutul sfertului al doilea. Wallace a primit un fault tehnic pentru prosteste, a continuat tirada asupra arbitrilor şi l-a primit şi pe cel de-al doilea fiind eliminat. Wallace, cunoscut drept „Domnul fault tehnic", este la 30 eliminare din carieră, cele mai multe pentru un jucător în ultimii 17 ani. Wallace a adunat deja 10 „tehnice" în acest sezon şi va fi automat suspendat un meci la cota 16.

Vezi aici ultimele rezultate din NBA şi clasamentele la zi

Mai multe