Neagu a luat "lingura de lemn"

8 mai 2016 21:29   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Cristina Neagu şi coechipierele sale de la Buducnost Podgorica au pierdut finala mică a Ligii Campionilor, 28-30, cu macedonencele de la Vardar Skopje.

În ultimele patru sezoane ale Ligii Campionilor, Buducnost a jucat de trei ori finala, adjudecându-şi în două rânduri (2012 şi 2015) marele trofeu. În aceste condiţii, echipa Cristinei Neagu era considerată principala favorită la Final Four-ul din acest an, însă Buducnost şi-a dezamăgit fanii. După eşecul dramatic (20-21) în semifinala cu Gyor, muntenegrencele au cedat şi finala mică disputată ieri cu Vardar Skopje, echipa învinsă cu o zi înainte de CSM Bucureşti. 

Cristina a marcat 14 goluri

Pentru Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a planetei, „lingura de lemn” din Final Four e o pată neagră în CV, românca fiind obişnuită să urce pe podiumul marilor competiţii. Internaţionala noastră a fost principala marcatoare a lui Buducnost în ambele dispute de la Budapesta (6 goluri cu Gyor şi 8 reuşite cu Vardar), dar n-a fost ajutată îndeajuns de coechipiere. Gruparea din Podgorica a avut meciul în mână, conducând până aproape de final, atunci când Vardar Skopje a izbutit să deturneze destinaţia medaliilor de bronz. Singura consolare a Cristinei Neagu e faptul că a terminat actuala ediţie a Ligii Campionilor printre cele mai bune marcatoare, cu 94 de reuşite.

Mai multe