Niagara i-a purtat noroc

22 august 2017 19:48   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Cea mai mare surpriză a turneului WTA de la New Haven a fost produsă de o româncă. În vârstă de 25 de ani, Ana Bogdan a câştigat patru meciuri consecutiv şi bate la porţile Top 100.

Considerată o mare speranţă încă de pe vremea junioratului, Ana Bogdan este de ceva timp foarte aproape de primele 100 de locuri în lume, însă niciodată până acum nu a reuşit să facă pasul în Top 100. Se pare însă că de data aceasta o vom vedea pe jucătoarea originară din Sinaia acolo unde a visat să ajungă o viaţă întreagă. Luni, Ana Bogdan a produs surpriza la turneul american după ce a învins-o cu 7-5, 7-5 pe a cincea favorită, rusoaica Elena Vesnina, care este şi o specialistă de dublu. 

Clasată pe locul 18 în lume, aceasta este prima jucătoare din Top 20 pe care a învins-o Ana, ajunsă la patru victorii consecutive la turneul de 776.000 de dolari la care a pornit încă din faza calificărilor. Următoarea adversară a româncei va fi Kirsten Flipkens, din Belgia, o nouă victorie aducând-o pe Ana pe locul 101 în lume. Unul dintre secretele formei bune în care se află Ana este fericirea pe care o trăieşte în viaţa personală. Ea s-a logodit de câteva luni cu Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, şi de atunci totul este o simfonie frumoasă scrisă pe note de iubire. Iar săptămânile trecute, profitând că Ana a jucat la Toronto, cei doi au fost şi au vizitat, printre altele, cascada Niagara, care a impresionat-o în mod deosebit pe jucătoarea noastră. Şi, se pare, i-a purtat şi noroc.

Mai multe