Novak Djokovic, relaxare la plajă

11 mai 2020 18:45   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial ATP, așteaptă redeschiderea circuitului profesionist la casa de vacanță din Marbella. Dacă până acum a stat doar la plajă, de luni se poate antrena.

Pentru că nu are voie să se antreneze – s-a iscat un adevărat scandal când a bătut mingea o oră pe terenul de zgură al clubului local, lunea trecută – Djokovic a profitat de vremea frumoasă și a dat o fugă la plajă. Nu a stat mult, cât să facă o baie în Mediterana, dar a fost surprins de fotografii care îl urmăresc pas cu pas. El a profitat de primele măsuri de relaxare decretate de iberici, care le-au permis locuitorilor să iasă la plimbare sau la plajă. 

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic a ajuns în Marbella acum câteva săptămâni, pentru a se putea antrena, chiar dacă mai sunt două luni până la sperata reluare a turneelor. El a făcut lunea trecută primul antrenament pe un teren cu zgură al clubului din Marbella, dar a încălcat fără să știe regulile de izolare impuse de Guvernul spaniol. Toată lumea l-a acuzat pe el de acest lucru, dar o zi mai târziu conducătorii clubului de tenis au dat un comunicat prin care și-au asumat întreaga responsabilitate. ”Noi am înţeles că sportivii profesionişti se pot antrena şi i-am acordat permisiunea lui Novak Djokovic să ne folosească facilităţile. După ce am vorbit cu federaţia de tenis ne-am lămurit că trebuie aşteptat până la 11 mai pentru a putea fi folosit terenul de tenis.Am discutat acest aspect cu domnul Djokovic, am decis să reluăm activitatea pe 11 mai. Regretăm că interpretarea noastră greşită a regulilor ar fi putut afecta buna credinţă a dânsului'', se arată într-un comunicat al clubului Puente Romano, unde sârbul a bătut mingea.

Mai multe