O poză cu Schumacher în comă se vinde cu 1 milion de €. Poliţia a intrat pe fir

20 decembrie 2016 11:24   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial în Formula 1, a sufeirt un accident grav în 2013, în timp ce schia în Alpii Francezi, iar din momentul în care a fost transportat la spitalul din Grenoble nimeni nu l-a mai văzut pe neamţ.

Acesta a stat internat câteva luni, apoi a fost mutat în locuinţa sa din Gland, Elveţia, unde i s-a amenajat un adevărat mini-spital. Schumacher, 47 de ani, a rămas în comă până de curând, dar a fost în permanenţă monitorizat şi îngrijit de personal medical plătit de familie. Nimeni n-a avut însă acces la el, iar o fotografie cu fostul pilot a devenit o miză mondială. În urmă cu câteva zile, mai multe publicaţii din Germania au primit un mesaj de la un bărbat care oferea spre vânzare o astfel de fotografie cu Schumacher întins pe patul său din Gland. Preţul: un milion de euro!

Şefii ziarelor respective n-au sărit cu banul, mai ales că familia lui Michael a alertat poliţia spunând că această fotografie a fost făcută fără acceptul membrilor. Cel mai probabil, cineva a intrat prin efracţie în casa lui Schumacher, a făcut fotografia, şi a a fugit ca un adevărat hoţ. Până acum nu fost făcută publică respectiva poză şi nici nu se ştie cine e respectivul fotograf de ocazie, care pare să rateze totuşi şansa de a se îmbogăţi. În schimb, dacă va fi prins, va petrece probabil ceva timp la închisoare.

Mai multe