O româncă, muza unui campion de arte marţiale!

2 iunie 2017 19:30   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ioana Lee (44 de ani) a fost profesoară de japoneză şi prezentoare tv în România, dar s-a făcut cunoscută ca scriitoare, iar mai nou reprezintă imaginea campionului american de origine bulgară Elin Kanchev.

"Elin este un adevărat profesionist în domeniul sportului, wellness şi fitness-ului cu o experiență de peste 20 de ani. Ca antrenor personal certificat prin Academia Americană de Medicină Sportivă, Elin a motivat sute de oameni să-și atingă obiectivele sportive de-a lungul anilor. Vocația sa este să le transmită oamenilor dorința de a fi activi și de a își trăi viața la maxim. Sunt fericită să reprezint imaginea lui Elin Kanchev și a universului său sportiv. Ne antrenăm împreună de patru ori pe săptămână, lucrăm toate zonele corpului: fese, abdomen, picioare, brațe, lucrăm cu greutatea corpului, facem exerciții pe bandă elastică sau antrenamente ce constau în lovituri cu picioarele și pumnii specifice sporturilor de contact. Tot ce a fost în plus, am transformat în masă corporală", a spus Ioana Lee, imaginea celor de la "Elin-Personal Training Redefined"."Sportul a apărut în viața mea în 1992, când eram un copil de 7 ani cu probleme de sănătate. Deoarece exercițile fizice făceau parte din terapia recomandată de medicii mei, am început să înot. Acesta a fost un moment de cotitură în viața mea și nu m-am oprit niciodată din a face sport și a îmi îmbunătăți permanent condiția fizică. La puțin timp, după această transformare, mi-am dat seama că vreau să împărtășesc tot ce învățasem cu ceilalți. Am început coaching-ul și instruirea prietenilor și a familiei, a colegilor de clasă și am devenit un instructor pasionat de arte marțiale în dojo-ul meu. În 2004, am fost campion al artelor marțiale în Bulgaria. Treptat, oamenii au început să se apropie de mine pentru sfaturi", a completat Elin Kanchev, care deține printre altele atestatul american în schimbarea comportamentală, instructor de fitness calificat și formator profesional, toate acordate de Academia Americană de Medicină Sportivă.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției! 

Mai multe